close
Realisaties
Nieuwbouw
Verbouwing
Openbaar
Ontwerpen
Nieuwbouw
Verbouwing
Openbaar
Vacatures
Over
Contact
over

Bureau

TVT architectuur is het werk van een door architectuur gepassioneerde persoon, Tine Van Troy.


Als architect vind ik het belangrijk om vanaf dag 1 ‘dicht’ bij de bouwheer te staan zodat ik me hun levensstijl zo veel mogelijk kan voorstellen. Elk project wordt dan ook bekeken met een gezonde basis nieuwsgierigheid. De verwachtingen van de bouwheer,  de omgeving van het project en de lichtinval op het perceel zijn belangrijke factoren. Deze context wordt geanalyseerd, rekening houdend met de energetische normen en het budget, en wordt op een pragmatische manier bekeken.


Een ontwerp ontstaat door een ideale samensmelting tussen functie en vormentaal, licht en ruimtelijkheid, zuivere lijnen en doorzichten, en een weloverwogen materiaalkeuze. Het project bestaat niet enkel uit materialen en vormen, maar het wekt een gevoel op bij de gebruikers.  Op deze manier komen we tot architectuur, meer bepaald een architectuur die leeft voor en met zijn bewoners!

 
Het constructief uitwerken van het project, bouwaanvraagdossier,… worden stap voor stap in orde gebracht. Kortom alle fases van het bouwproces worden doorlopen en ik sta jullie bij met raad en daad. De grote betrokkenheid  van de architect en de daarbij horende transparante communicatie met de bouwheer zorgen ervoor dat het project tot een goed einde wordt gebracht.

CV

Tine Van Troy
Ir. Architect
°1986 Turnhout

2004-2009

Ingenieurswetenschappen – Architectuur / KU leuven


2009-2011

Stagiair architect  / Architectenbureau Architects in Motion Turnhout


2011-2012

Medewerker  / Architectenbureau Architects in Motion Turnhout


2012-2013

Medewerker  / Noord Architecten Hoogstraten


2009-….   

TVT architectuur